Årets julafton!

0kommentarer

Har tyvärr inga bilder från Lilla Julafton hemma hos pappa. Glömde kameran hemma men vad gjorde det? Ingenting. Hade verkligen urmysigt!
 
Den 24:e startades med julstrumpeöppning som ni redan vet... Sedan käkade vi frukost, jag och mamma, självklart julskinka. Haha! Mamma fick även sin första julklapp. Gullig som hon är började hon gråta... Glädje-/berördtårar i alla fall, det var ju tur det. Ett bra tecken på att hon gillade klappen!
 
Vi fixade oss och det sista och begav oss sedan till morbror där vi alltid firar jul! Morbror, M och älskade F var såklart värdar... Jag och mamma tillsammans med mormor, morfar, M's mor och M's syster med barn samt morbror, M och F avnjöt en underbar jullunch enligt traditionerna.
 
Några nyheter fanns på julbordet i år. Mammas nya grönkålssallad med äpple, rödlök och valnötter, gårdsost och kantarellsmör fick flytta in. Men standard utbudet fanns kvar, kräftor, köttbullar, E's grötbullar, mammas rödbetssallad... Ja, you name it!
 
Efter lunchen följde Kalle. Precis enligt traditionerna. En lugn och skön stund! Vi öppnade sedan julklappar. Alla var nöjda och glada men mest exalterad var ju lilleman F.
 
Jag och mamma spenderade största delen av kvällen hemma i soffan vilket var otroligt skönt. En riktigt mysig jul vill säga!
 
Love
 
 

Kommentera

Publiceras ej