Det blev några vändor till i backen! Underbart!

Nu har vi avnjutit käk, efterrätt och filmmys och det är strax dags att krypa till kojs. Det har varit en lång dag och morgondagen kommer bli ännu längre!

Gott nytt år!

Love


Idag blåser det storm här på Högfjället. Vi åkte väl ungefär 1,5 h på förmiddagen och har sedan bara tagit det lugnt. 

Vi har fått i oss lite lunch och ska snart ner till Sälen-byn för att handla lite gottis till kvällen!

Förhoppningsvis blir det väl något åk ikväll!

Love



Efter ett par timmar i backen tar vi en matpaus. Pizza står på menyn, underbart gott! Dessutom hemmagjord. 

Vi ska strax ut i backen igen! Liften ligger kanske 300 m från stugan... Perfekt!

Love


Nu är vi framme och hemmastadda i lägenheten/stugan här uppe i Sälen. 
Snart ska vi väl krypa till kojs så vi får kliva upp och åka skidor! Hehe!

Love


Sådärja! Första riktiga passet efter att ha blivit frisk är avklarat!

Bort med allt julgodis, alla mackor och den där köttbullen som egentligen var onödig. Ny energi, nya riktlinjer!

Det blev ett blandpass med både ben, mage, armar samt några pulstoppar. Precis som jag älskar det!

En video från passet finns på min instagram där jag heter "jjuliaek". 

Love


Kom nyligen hem från huvudstaden!

Jag ska till Ica Maxi innan vi drar förbi Victoria en sväng sedan måste jag hem och packa. Åker ju till Sälen imorgon!

Eftersom jag har (super)fyndat på mellandagsrean måste jag ju även fotografera mina inköp!

Shoppingen fortsatte enda ner i soffan här hemma. Köpte nyss Beyoncés nya, självbetitlade album. 

Ha en mysig lördagskväll nu! Njut!

Love


När vi satt i biosalongen och väntade på att 12 Years a Slave skulle gå upp på duken visades trailern för den kommande filmen om Nelson Mandela...

Alla pratade, tjoade och skrattade men när orden "No one is born hating another person because of the color of his skin, or his background..." hördes blev alla knäpptysta. 

Det var så häftigt! För mig är det ett kvitto på hur mäktig och viktig Mandela faktiskt var. Han har berört en hel planet!

Jag kan säga att jag hade rysningar över heeela ryggen... Fantastiskt!

För övrigt var 12 Years a Slave kanonbra. Tung men sevärd!

Love



Bilder från tumblr. 
Har tyvärr inga bilder från Lilla Julafton hemma hos pappa. Glömde kameran hemma men vad gjorde det? Ingenting. Hade verkligen urmysigt!
 
Den 24:e startades med julstrumpeöppning som ni redan vet... Sedan käkade vi frukost, jag och mamma, självklart julskinka. Haha! Mamma fick även sin första julklapp. Gullig som hon är började hon gråta... Glädje-/berördtårar i alla fall, det var ju tur det. Ett bra tecken på att hon gillade klappen!
 
Vi fixade oss och det sista och begav oss sedan till morbror där vi alltid firar jul! Morbror, M och älskade F var såklart värdar... Jag och mamma tillsammans med mormor, morfar, M's mor och M's syster med barn samt morbror, M och F avnjöt en underbar jullunch enligt traditionerna.
 
Några nyheter fanns på julbordet i år. Mammas nya grönkålssallad med äpple, rödlök och valnötter, gårdsost och kantarellsmör fick flytta in. Men standard utbudet fanns kvar, kräftor, köttbullar, E's grötbullar, mammas rödbetssallad... Ja, you name it!
 
Efter lunchen följde Kalle. Precis enligt traditionerna. En lugn och skön stund! Vi öppnade sedan julklappar. Alla var nöjda och glada men mest exalterad var ju lilleman F.
 
Jag och mamma spenderade största delen av kvällen hemma i soffan vilket var otroligt skönt. En riktigt mysig jul vill säga!
 
Love
 
 
Vi rullar snart iväg mot Stockholm. Har chailatten i högsta högg som en true blogger, haha!

Ha en fin dag!

Love


...av mina lediga dagar!
 
Jag myser runt, vaknar på tok för sent, äter fuskfrulle (smörgåsar, åh vad jag har saknat er) och är uppe tills ögonlocken inte längre håller sig uppe. Det är fantastiskt skönt att vara ledig!
 
Nästa vecka blir det dock lite mer röj. Men härligt röj! Ska ju till Sälen med pappa, Linda och småkottarna. Det ska bli jättemysigt och superskoj! Som sagt... Herregud, vad jag saknar att stå på ett par skidor!
 
Idag spenderade jag både tid och pengar ute på Erikslund. Jag armbågade mig igenom mellandagsrean tillsammans med fina Emma. Fick med mig både det ena och det andra hem... Är riktigt nöjd med mina fynd!
 
Imorgon beger vi oss till huvudstaden. Jag och mor min. Kan ni gissa vad som står på agendan? Shopping! Och bio. Det står just nu mellan 12 Years a Slave, The Butler, Hundraåringen och Dagarnas Skum. För mig lutar det nog mest åt 12 Years a Slave eftersom jag älskade Django Unchained. Men men, vi får se!
 
Ska i alla fall förbi Urban Outfitters (trots det usla bemötandet vi fick sist, haha), Topshop, Monki (har vi ju faktiskt här i stan men Sthlm's-reorna brukar vara to-die-for), American Vintage och PUB. Det är nog butikerna som står högst upp på listan just nu...
 
Förresten, vet ni? Jag är frisk! Eller ja, så gott som. Lite snorig... Smygstartade träningen idag med en superlugn promenad på löpbandet. Mmh, som jag har saknat det...
 
Nu ska jag bädda ner mig. Natti! 
 
Love
Här har vi mina fynd. Klänningen var faktiskt ett ordinarie-pris-fynd.
Klänning, 149 kr, H&M//Halsband, 50 kr (tidigare 99 kr), H&M//Hypnôse Star "Extra Black", Lancôme, 160 kr (tidigare 320 kr), Kicks
Efter några gosiga dagar är julen snart över. Jag ska träffa Emma imorgon för lite tjejsnack och så ska hon få en yttepyttig julklapp. 

Emso var så gullig och smög förbi med en julklapp till mig i söndags. Hon känner mig för väl! Haha! I paketet (som jag givetvis sparade till igår) låg en Marabou Black. Min kärlek till choklad och lakrits är lite för stark och det vet hon. Hehe!

Gud, vad godis det blir de här dagarna! Men så är det... Imorgon kan jag förmodligen mjukstarta på gymmet. Blir nog en lugn promenad då halsen är bra igen!

Ska ju till Sthlm fredag-lördag så då kommer det bli någon fika samt lite karra till bion vi ska se. Sen blir det liiite på nyår. Hehehe!

Men fokuset är på. Redan nu faktiskt! Har en grym plan som kommer gå galant! Är dessutom skitsugen på att lägga in mer styrka igen. Mer muckler ska det bli!!!

Råtaggar Sälen på söndag. Jag har saknat snön, skidorna och backarna! Yihoooo!

Love


Efter en mumsig lunch sitter alla samlade framför tv:n. Precis som det ska vara!

Snart kommer nog tomten!

Love


Var glada, skratta och kramas! Det ska jag!

Startade dagen med att riva åt mig julstrumpan. Dock med en liten känsla av sorgsenhet, är fortfarande svinsjuk så jag kunde inte fortsätta på vår nya tradition... Julaftonsträning!

I julstrumpan fanns två stora och mjuka paket och ett kuvert. 

Byxor, ett underbart Kari Traa-underställ och en shopping-trip till vår fina huvudstad. Tjohoo! Åker redan på fredag!

Love


Korvar, ostar, kex, oliver... Mmh, lyxmiddag!

Nu ska en liten sjukling njuta. En förkylningen har bitit sig fast. Dessvärre i halsen...

Love


Efter en supermumsig jullunch sitter jag i soffan med en ordentlig matkoma!

Hoppas ni får en mysig lördag!

Love


Natten till idag sov jag, L, M och A hemma hos G. Underbar kväll+natt+morgon med de bästa människorna. Både kinderna och magen värker av allt skratt!

Kl 11.30 befann vi oss på skolan för skolavslutning. Riktigt skoj! Lärarna hade gjort sin årliga julshow vilket var underhållande! Efter det fick vi ensupermumsig lunch. 

Nu befinner jag mig hos min far. Imorgon blir det julafton numero uno!

Love


 
Skrev ett lååångt inlägg igår som inte har kommit upp. Drygt!

Gårdagens skoldag bestod av två prov. Matteprov på förmiddagen och samhällsprov ekonomi på eftermiddagen. Har riktigt bra känsla efter båda! Jag är nöjd!

Igår kväll blev det cirkelfys och müsli-making. Härlig onsdag!

Vågen visade -0,5 kg imorse. Nu tar jag några dagar semester från allt vad matregistrering heter!

Love


...har min tisdag bestått av!

Startade dagen med specialidrott där vi pluggade teori. Vi gick igenom hur man vilka stora muskler som sitter på rygg och mage. Vart de fäster och vart ursprunget är. Sedan tog vi oss ut i gymmet och gick igenom vilka övningar som funkar för dessa delar!

Efter teorin fick vi träna på våra danser. Den sitter riktigt bra nu! Dock saknade vi Linnea som ligger nedbäddad med feber. Trist... Vi skickar krya-kramar till henne!

Efter lunch blev det franska. Närmare bestämt prov. Det gick helt okej!

Love


Kanske inte den mest optimala måndagskvällen men detta måste ju också göras! Dessutom känns det lite bättre när jag under tiden kan tänka på att det är sista veckan innan ett välbehövligt lov...

Fixade sista julklappen idag. Nu är det bara lite småpill kvar! 
Iiih, på lördag är det dags för min första julafton för i år! So exciting!

Love




Startade dagen med smoothiefrulle och julkalendern. Begav mig sedan vidare mot gymmet. 

Ett riktigt flåspass blev det! Förbättrade tiden på mina plankor!!

Nu sitter jag på Global och väntar på mina finfina tjejor... Fint folk kommer alltid sent, eller hur? Hihi!

Love




I sensomras gick jag upp ungefär 3 kg. Jag vet inte riktigt när, hur och varför det hände men, men...
Som ni vet har jag ju fortsatt jobba på resultaten men jag når inte riktigt dit jag vill...
 
Jag gick ner 1-2 kg ganska snabbt igen och har sedan dess legat stadigt på ungefär samma vikt hela tiden. Men vet ni vad min mamma påminnde mig om? Hur jävla grymt är inte det? Att hålla vikten så länge alltså. Det är ju faktiskt jättebra!
 
Jag håller mina 1500 kcal om dagen men jag äter inte så cleant som jag skulle behöva. Det slinker allt för ofta ner popcorn, subway, någon knäckemacka! Jag går inte över mitt kalori-intag men jag äter fel saker! 
 
Dessutom går mina ätardagar liiite överstyr. Jag äter vad jag vill en gång i veckan. Tyvärr äter jag för mycket...
 
Nu kryper julen sig närmare med släktmiddagar, julfirande, nyår och allt vad det innebär. Jag har bestämt mig för att leva under julen. Ingen matdagbok, inget kaloriräknande. Jag äter det som bjuds! Men bara för det ska jag inte smälla i mig mat och godis. Man kan äta inom måttliga mängder!
 
Efter jul och nyår har jag dock en plan. Cleant käk varje dag, inga snacks på vardagar, subway/sallad endast när maten i skolan är svinäcklig. Jag vet ju att jag fixar det! Har jag tagit mig hit så klarar jag sista biten!
 
Istället för popcorn kan jag skiva upp ett äpple, skala en morot eller göra gurkstavar. Ut med onödiga kolhydrater och in med bättre fetter!
Avokado, jordnötssmör, lax!
Drick mer vatten! Myyycket mer vatten!
 
Jag vet ju vad jag ska äta... Jag har bara släppt lite för mycket på tyglarna. Och den här gången gjorde det ju inget för jag har ju hållt vikten!
 
Ätardagarna då? Jag kommer fortfarande ha dagar då jag får äta vad jag vill men istället för en gång i veckan får det bli en gång varannan vecka. Och då får jag äta precis vad jag vill, sött inkluderat. Förut har jag ju bara ätit sött en gång i månaden men vi får se hur det här funkar... Jag tror det kommer gå jättebra! 
 
Jag är grym! Du är grym! Vi är grymma! Och vi fixar vad vi vill, bara vi är beredda att kämpa för det!
 
Love




Denna mäktiga kvinna fortsätter att inspirera, distrahera, motivera, fascinera och dissekera. 
Hon dissekerar ALLA som försöker sig på något på hennes nivå...
Hon är så vacker och hon har en gudinnas röst. Hon är en av få som fortfarande är classy och har sin värdighet kvar trots att hon i flera videos är, nästintill, naken.
 
Jag talar självklart om Beyoncé. BeyBey. Queen B.
 
Som ifrån ingenting kläcker hon ett gudomligt album. Har ni inte lyssnat än? Skynda er in på iTunes för att lyssna och titta på smakproven. Ni kommer inte ångra er!
 
Love
Bilder från tumblr.com.
Japp. Idag är den dagen. Vilodagen. 
Lite hatkärlek här va?!

Skönt att slappa men fasiken vad jag saknar gymmet!

Hörde jag RihRih? Självklart! 
Next up: Time to get inspired!

Love








Jag har alltid (men lite mer just nu) enorma cravings på tatueringar, ett stort, burrigt fro, glammiga men ändå simpla outfits, minimalism med en touch av Julia. Lite sol och en helt ny garderob skulle inte heller vara helt tokigt...

Man kan alltid drömma! Men en dag kommer allt det jag drömmer om vara mitt...!












...som är på väg hem till mig ligger de här godingarna och väntar. 
Hoppas de kommer innan jul!

142 kr inklusive frakt och fakturaavgift. Gotta love Members! Hihi!

Love


Ja, just nu består mina dagar av plugg, plugg och träning. 

Nästa vecka har vi prov i matte, ekonomi och franska. Vi skulle även ha haft ett idrottsprov men det skjuter våra fantastiskt förstående lärare fram!

Nu sticker jag ner näsan i matteboken innan det bär av mot F&S för ett cirkelfyspass. Bra onsdag!

För att ligga på topp måste man jobba! Och fokusera då på din egen topp, jämför dig inte med klasskompisarna!

Love


Så startade jag min dag!

Badminton stod på schemat för idrotten idag. Riktigt jäkla kul! Sen slog tyvärr magkatarren till, lite mindre kul. Men, men, nu har den släppt!

Sitter för tillfället och lyssnar på mina klasskamraters fina tal. Alla är så duktiga!

Börjar tagga upp inför kvällens pass vilket förhoppningsvis blir kondition. Känner ett sug efter att bränna lite efter gårdagens godisintag. Hehe! Konstigt? Nja, inte riktigt. 

Vill du ha något? Jobba för det!

Love


Åh, vilken härlig julkänsla jag har! 
Fick det redan igår... Snö, levande ljus, julstjärnor... Ja, u name it!

Igår blev det ett benpass med pulstoppar och lite core. Riktigt bra pass! Fick dessutom drilla mamsen. Hehe!

Idag skippade jag faktiskt träningen. Struntar i stressen och sätter en välmående mage i första hand!

Söndagslunch med släkten på mammas sida stod på schemat idag. Närmare bestämt blev det julbord och passande nog har jag även godisdag idag. Vi käkade på Djäkneberget och jag måste faktiskt säga att det var ett väldigt bra julbord. 

Just nu står magen i 17 hörn. Hahaha!

Love



Idag fick det bli en sushimiddag med tjejsnack. Riktigt gosigt!

Love



Dansuppgiften ska vara inlämnad innan jullovet så vi la i en hög växel och på två lektioner blev både koreo på 2 min+låtval+formationer+platser klart. 

Dock fick det bli en lugn dansträning. Gårdagskvällen spenderades på akuten, har än en gång magkatarr, lite allvarligare nu dock. Så jag har fått strikta order av min far att ta det lugnt. Hehe!

Bästa Linnea mixade musiken så nu är det bara att öva!

Jag sitter i skolan, har precis klämt en 15 cm sub och pluggar nu matte för fullt. Härlig torsdag! Nu kör vi!

Love


Hmm, undrar om det är lugnet före stormen? Inte en enda vindpust och en strålande soluppgång. De har ju utfört en klass 1-varning. Vi hade kunnat tagit snön och skippat vinden, haha!

Love


...bloggen blir lite lidande men vet ni? Jag gör inga löften om att det ska bli bättre när jag vet att jag inte kommer kunna hålla det!

Jag har fullt upp med skola, träning, utbildningar inom F&S då jag ska bli gyminstruktör och i allt det där ska jag klämma in tid för mina kompisar. Då är det inte så konstigt att bloggen hamnar i andra hand!

Allt som händer i mitt liv just nu är underbart! Jag njuter verkligen! Dansen, F&S, träningen, skolan, mina vänner är underbara. Jag känner att jag lever!

Det är så här jag vill ha det! Lite hektiskt, mycket att göra men inte på bristningsgränsen! Jag får så mycket inspiration av allting runt omkring mig...

Love



Idag är det första advent och inte en enda snöflinga ligger på backen. Konstigt!

Jag är på väg till vår fina huvudstad. Idag blir det dancehall för hela slanten. Latonya Style kommer hit all the way from Jamaica. Förstår ni att jag är taggad eller?!

Hoppas ni får en fin första advent!

Love